Adidas Yeezy Sneakers worden in 2019

voor het hele huishouden aangeboden. van Yeezys zonder een buitensporig bedrag te hoeven betalen. Nu, drie jaar later, is hij trouw gebleven aan dit woord.

Na een miljoen yeezy te hebben uitgebracht die eerder dit jaar 350 V2 ‘Triple White’ heeft verbeterd en de Yeezy heeft verstrekt die veel van de ‘v2’ sesam ‘veel van de rest wordt verbeterd, lijkt het erop dat u nu zijn speciale sneakers voor het hele gezin zult laten aanbieden!

Volgens Sneaker Insider Yeezy Mafia zullen Adidas Yeezy Sneakers vanaf volgend jaar worden uitgebracht bij volwassenen, kinderen, evenals babymaten, zodat je hele fam kan worden uitgerust in de heetste Creps. Het beste nu, het is onduidelijk of dit verwijst naar alleen de Yeezy verbetering 700, maar we laten u het begrijpen zo snel als er nog veel meer nieuws zich ontwikkelt!

Wat geloof je hiervan? Ben je gehyped aan de politieagent, je kleintjes een nieuw paar yeezys? Laat ons begrijpen wat u gelooft in het commentaargedeelte hieronder! In Associated News is de Yeezy -line -up van Kanye voor 2019 net gelekt – evenals vier gloednieuwe silhouetten!

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Adidas -warmte hanteert, zorg er dan voor dat je de stroom hier inspecteert!

Yeezy voor alle familie van 2019 Yeezy Footwear wordt aangeboden bij volwassen, kinderen en baby maten pic.twitter.com/tx0u9m6fpz
– Yeezy Mafia (@theyeezymafia) 10 december 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top