Je vereist de Nike React Runner WR Ispa ‘Gunsmoke’ in Your Rotation

De Swoosh zet zijn ISPA -inspanning voort met de gloednieuwe Nike React Runner WR Ispa ‘Gunsmoke’. Kort voor “improviseren, opruimen, bescherming, adapt”;, is iSPA-sneakers ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de moderne forens die dagelijks door de grootstedelijke jungle navigeren.

Gebaseerd op het wild populaire reactaspect 87, ruilt de ‘Gunsmoke’ het kenmerkende doorschijnende bovenwerk uit voor een ondoorzichtig, waterbestendig materiaal dat zorgde voor de drukte en het drukte van het dagelijkse leven. Gekleurd in een zwart en wit kleurenschema, functie Bold Orange Accenten functioneert gedurende een vleugje contrast. Voor een gedeconstrueerde look is zichtbare stiksels te zien in zowel de bovenste en ISPA-branded taping runs over de zijpanelen.

Een trail-achtig vetersysteem biedt de grootste lockdown-pasvorm, evenals hieronder, een volledige reactschuim tussenzool in het grijs is aanwezig, waardoor dragers bij elke stap extra comfort en eindeloze demping bieden.

Nu verkrijgbaar bij nakomelingen, je eisen dat de Nike REACT Runner WR Ispa ‘Gunsmoke’ in je sneakerrotatie ideaal is! Laten we begrijpen of je een paar pakt, en zorg ervoor dat je de volledige Nike Range van Offspring bekijkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top