De Adidas Yeezy 500 ‘Shadow Black’ is nu beschikbaar … maar er is een vangst

die de vaderschoentrend naar een heel ander niveau brengt, de Adidas Yeezy Rat 500 is een geheel nieuw genre van sneaker, en vandaag, de stealthy ‘Shadow Black’ Colourway is nu beschikbaar om te kopen via Yeezy Mafia … met een kleine vangst.

Gemaakt van een combinatie van gaas, suede en leer, is dit vermoorde CREP zo duidelijk als het wordt. Bovendien, in tegenstelling tot de 700 Wave Runner, heeft deze specifieke dikke Yeezy geen enkele toename demping en kiest in plaats daarvan voor Adiprene -technologie. Zeker een ongewone keuze, maar toch dope toch.

Als je erover denkt om de Adidas Yeezy 500 ‘Shadow Black’ te combineren, vermeldt Yeezy Mafia ze momenteel als een ‘vrienden & Familie exclusieve voorbeeld ‘, dus natuurlijk, dat wordt geleverd met een aanzienlijk prijskaartje … € 12.345 om precies te zijn. Om hieraan toe te voegen, is het alleen beschikbaar in een vreemd bijzondere 11.5uk, dus als dit jouw maat is, kan het de agent waard zijn. Dat gezegd hebbende, het ‘utility black’ zal in juni dalen, dus als je niet aan een van deze vereisten voldoet, zijn er nog maar een paar maanden te wachten!

Heb je geweldig nieuws? E -mail ons rechtstreeks naar newsbox@thesolpplier.co.uk voor uw kans om te worden weergegeven.

Afbeeldingen via Yeezy Mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top