Zou dit de volgende Yeezy 700 V2 Colourway kunnen zijn?!

Alsig met de release van de Yeezy 700 V2 ‘Tephra’, krijgen we nu een kijkje in wat mogelijk de volgende Yeezy 700 V2 Colourway is! Volgens Sneaker Insiders @ovrnundrshp kan het ‘blauwe water’ extreem snel op de methode staan.

Geschilderd in een heel speciaal grijs en blauw kleurenpalet, heeft het ‘blauwwater’ een premium bovenwerk gemaakt van ultra luxe leer, boterachtig glad suede, evenals zeer ademende gaas. De dikke schuim tussenzool wordt aangeraakt met lichtblauwe accenten, evenals een veel levendige kleur op de rubberen buitenzool. Natuurlijk zou het geen 700 silhouet zijn zonder de technologie te verbeteren, die dragers met comfort als niets anders levert.

Of het Yeezy 700 V2 ‘Blue Water’ legitiem is of gewoon een mock -up blijft om gezien te worden, dus zorg ervoor dat je het op slot houdt aan de enige verkoper voor veel meer nieuws terwijl het zich ontwikkelt! Zou je een politieagent deze kleurpotideman willen? Moet Kanye West een beetje traag naar beneden? Laat ons uw gedachten begrijpen, en als u hier bent, bekijk de volledige Adidas Sneaker Range!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top