Uncategorized

Kijk eerst naar de fragmentstijl X -stolsel X Nike Air Force 1

Het lijkt op de fragmentstijl van Hiroshi Fujiwara, evenals het stolsel van Edison Chen, kookt wat ultrahoog warm met de assist van Nike. Beide oude Swoosh-medewerkers, het trio zal evenveel samenwerken als het herwerken van de traditionele luchtmacht 1, evenals de hype is eigenlijk van de hitlijsten!

In de plaats in drie unieke kleuren, kijken we er vandaag nog eens twee. In het zwart verschijnen een bovenwerk van een krokodillenhuid voor een ultra-luxe look. Het Lightning Bolt -thema van Fragment Design raakt de hiel, terwijl een witte buitenzool de schoen biedt met een extreem subtiele pop van contrast.

De andere AF1 is geschilderd in een dynamisch rood en beschikt over een conventioneel Chinees patroon over de bovenkant in een zacht velours materiaal, vergelijkbaar met de stolling X Nike Air Force 1 uit februari 2018 met een duidelijk verschrakbaar bovenwerk.

Op dit moment, vrijwel niets anders dat wij begrepen over de fragmentstijl X -stolsel X Nike Air Force 1, maar volgens Sneaker Insider @py_rates zal de Helly Anticiped Collab ergens in oktober van dit jaar worden aangeboden. Laten we begrijpen of u een paar aan uw verzameling toevoegt, evenals tijdens u hier bent, kijk dan zeker naar de volledige Nike Sneaker Range!

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top