Uncategorized

Kanye West lanceert Fresh Donda Sports Merch

Na de lancering van zijn merch die de Slam Magazine -cover van het team viert, heeft Kanye West nu nieuwe Donda Sports Merch gelanceerd. Deze nieuwste capsule valt samen met het Homecoming -spel van Donda Academy in Los Angeles en heeft een trio van geselecteerde stukken.

Voor degenen die zich niet bewust zijn van de Donda Academy van Kanye West, is het een prep -schoolrun en gefinancierd door Kanye West met de missie van “het vinden van de kruising tussen geloof en de innovatie van de toekomst.” Inbegrepen als onderdeel van de school is het basketbalteam van Donda Academy, een team dat enkele van het beste jeugdtalent van de VS toont.

Deze nieuwste merch -drop bestaat uit drie eenvoudige aanbiedingen. Inbegrepen, zien we een hoodie, een shorts en een set sokken. Elk stuk arriveert met een kenmerkende diepe zwarte tint in contrast met het kenmerkende Dove -logo van de Donda Academy in een zilverachtige grijze tint. Hoewel er geen specificatie is gegeven met betrekking tot de maatvoering, kunnen we alleen maar denken dat zowel de hoodie als de shorts een extra grote pasvorm zullen hebben als eerdere Yeezy -kledingondernemingen ons iets hebben geleerd.

Voor degenen die deze nieuwste Donda Academy-merch willen cop willen, is deze te koop op de Donda Sports-website en wordt het over 8-12 weken verzonden. In ander nieuws toont Maharishi seizoensgebonden kunstwerken in zijn tweede SS22 -lancering.

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top