Uncategorized

De Air Jordan 1 Mid SE “Union Black Toe” is nog steeds beschikbaar!

We kunnen niet geloven dat de Air Jordan 1 Mid SE “Union Black Toe” nog steeds beschikbaar is! Zonder een vraag een van de meest populaire middenkleurways om dit jaar af te nemen, als je niet eerder dit seizoen een paar hebt behandeld, maak je geen zorgen, zoals je nog steeds de politie -officier kunt op Foot Locker UK nu het beste!

De “Union Black Toe” nemen stijlaanwijzingen van de Union LA Partnership uit 2018 en is geschilderd in een schoon gesneden kleurenplan dat zwart, grijs en wit combineert naast een scheutje rood aan de hiel voor grote mate. Werkend op een boterachtige gladde suède -basis, wordt dit bedekt door premium getrommeld leer aan de enkel, zijpanelen, evenals de teenbox, terwijl Nylon ook voor een flexibele look en gevoel is.

Hieronder zul je een waanzinnig comfortabele Nike Air -middenzool ontdekken die ideaal is voor elk type gelegenheid, evenals om alles af te ronden, een opvallende zwarte swoosh schiet over de laterale en mediale zijpanelen, waardoor de legendarische Air Jordan 1 wordt voltooid ontwerp.

Wat is er niet leuk aan de Air Jordan 1 Mid SE “Union Black Toe”? Aangeboden voor een ongelooflijk beperkte tijd over Foot Locker UK, stop wat je doet, evenals de politieagent nu het beste! Laten we begrijpen of u omgaat om uw maat te krijgen, evenals tijdens het feit dat u hier bent, kunt u ook uw beste look nog naar de Air Jordan 1 High OG “Tokyo”!

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top