Uncategorized

Stüssy accepteert een reeks strepen en prints voor FW21

die voldoet aan het evenement van de 30e verjaardag van Union vorige maand, ieders de voorkeur in California Born Streetwear is terug met nog een keuze aan seizoensgoederen. Stussy FW21 biedt een reeks ongebreidelde silhouetten versierd met strepen, cheques en prints, allemaal bereid om ons herfst en winterseizoen te brengen naar het volgende niveau.

Over de selectie zien we jassen, broeken, zweet, gebreide kleding en een verscheidenheid aan accessoires allemaal verfraaid met een keuze aan smaakvolle patronen, strepen en prints. Over het algemeen zit elk silhouet om te whisten en zijn vorm te behouden en trouw te blijven aan de door werkkleding geïnspireerde stukken die stussy hebben geëmuleerd.

Afbeelding door Stussy / Liam Macrae
Opvallende stukken uit de collectie zijn een donkere spijkerjas die is versterkt met contrasterende oranje stiksels. Om mee te gaan met de jas, worden een bijpassend denimvest en denim op sleeptouw te zien. Ergens anders zien we een gestreepte keuze van gebreide kleding, geïnspecteerde overschot en gestreepte bovenste lagen.

Afbeelding door Stussy / Liam Macrae
De volledige collectie maakt gebruik van een diverse kleurenpallet, waaronder neutralen zoals grijs, wit, zwart en marine, die allemaal worden versterkt door bloemenpops van rood, oranje en blauw. De volledige collectie wordt nu het beste aangeboden op de site van Stussy, dus we verwachten het binnenkort bij andere gekozen verkopers te zien! In ander nieuws opent Ultimate blijkbaar een Berlijnse flagshipstore.

Afbeelding door Stussy / Liam Macrae

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top