Hier is je laatste kans om de Nike Air Max 2090 “Triple White” te copiëren voor £ 57!

Zoals het oude gezegde luidt, moeten alle goede dingen komen en eindigen. Een van de grootste en beste verkoop van het jaar, Nike’s Black Friday en Cyber ​​Weekend -promotie was moeilijk te verslaan. Met nog een paar uur te gaan, geven we je nog een laatste herinnering om de Ultra Clean Nike Air Max 2090 “Triple White” te combineren voor slechts £ 57 met de code Shine2020 bij Nike UK!

£ 130,00 £ 57,00 inzending

Koop nu

Of je deze rechtstreeks uit de doos gaat rocken of opslaat tot de zomermaanden aan jou zijn, maar een ding dat zeker is, is dat de “Triple White” nooit zo goedkoop zal zijn. Een futuristische kijk op de iconische Air Max 90, deze is gemaakt van panelen van semi-translucerend textiel voor een look die zeker de koppen zal draaien. Lederen accenten vinden hun weg over de zij- en mediale zijpanelen voor een ultrapremium look, terwijl treklipjes aan de tong en hiel een gevoel van nut toevoegen aan de avant-garde-esthetiek.

Als je hieronder je focus verlegt en zul je een AM90-geïnspireerde Nike Air-middenzool vinden die comfort en demping naar het volgende niveau brengt. Dit wordt compleet geleverd met een blootstellingsbubbel die de klassieker perfect combineert met de hedendaagse.

£ 130,00 £ 57,00 inzending

Koop nu

Nu beschikbaar voor slechts £ 57 met de code Shine2020, cop de Nike Air Max 2090 “Triple White” nu voordat het te laat is! Laat het ons weten als je erin geslaagd bent om een ​​paar te beveiligen, en in gerelateerd nieuws geeft de Nike Air Force 1 ndstrkt een klassieker een robuust herwerk!

£ 130,00 £ 57,00 inzending

Koop nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top