Uncategorized

Deze zool-zwaaide Air Max 97/ Tuned 1s zijn exclusief voor Foot Locker UK

Hybride schoenen is niet iets nieuws, maar 2018 heeft die ideologie op de voorgrond van de sneakerscene gebracht. Nike begon met het ontketenen van een Air Max 97 -bovenste getransplanteerde boven de tussenzool van een Air Max 1. Nu beschouwd als een van de grootste releases van dit jaar, was dat ontwerp van Sean Wotherspoon het begin van een niet te stoppen trend.

Het ging door met bizarre creaties van de radicale vapormax 97 tot de verrassend ingehouden lucht Max 90/1. Door twee trainers samen te voegen tot één, zijn de gekke wetenschappers van Nike erin geslaagd om nieuw licht te schijnen op beroemde silhouetten. Hetzelfde kan gezegd worden voor de Air Max 97/ Tuned 1, een collectie die nu exclusief verkrijgbaar is bij Foot Locker UK.

Drie kleuren zijn voor het oprapen, allemaal met een naadloze fusie van de Air Max 97 en TN. De look is veel minder schokkend dan je zou denken, maar staat nog steeds uit elkaar als een volledig nieuw ontwerp.

Premium lederen bovenwerk is op deze voetkast exclusieven en het klassieke golvende construct van de Air Max 97 wordt behouden. Dikke luchteenheden eindigen de look mooi samen met de beroemde Nike Air Max -branding.

De Nike Air Max 97/ Tuned 1 is verkrijgbaar in ‘Triple Black’, ‘Black Gray’ of ‘Gray’. Zorg ervoor dat u hieronder een reactie achterlaat en laat ons uw mening weten over deze hybride trainer.

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top