De Nike Dunk -schroot “Archeo Brown” is heerlijk gedeconstrueerd

Het ding dat we leuk vinden aan het dunk -silhouet is dat het nooit bang is om nieuwe dingen te proberen. Van degenen die worden beïnvloed door hallucinogene medicijnen tot anderen die hulde brengen aan Japanse tuintradities, we nemen nu onze allereerste blik op het Nike Dunk -schroot “Archeo Brown” – en het is anders dan alles wat we eerder hebben gezien.

Geleid door Sneaker Insider JF Grails, is de “Archeo Brown” zo uniek als het wordt. Het traditionele basketbalsilhouet en het volledig herwerken van het in de kern, werkt het bovenop een pasvorm bij elkaar, terwijl getrommelde lederen panelen hun methode maken voor een premium look en gevoel. Een “bicoastal” Nike Swoosh schiet over de zij- en mediale zijpanelen voor een vleugje donkergroen, terwijl de rest van de schoen bestaat uit willekeurige blauwe stiksels en paars en gele accenten. Je zult zelfs een gebied met roze rond de achterkant ontdekken voor een look die zeker de hoofden zal draaien.

Afbeelding via JFGrails
Int’l verzending

Bekijk meer

De sockliner is gedompeld op een milieuvriendelijke bosvriendelijke toon, evenals hieronder, je ontdekt een frisse witte tussenzool die in totaal wordt geleverd met een rubberen rubberen buitenzool, waardoor het heerlijk gedeconstrueerde ontwerp wordt voltooid.

Niet voor bangeriken, de Nike Dunk Low Scrap “Archeo Brown” is een echt uniek paar. Verwacht de komende maanden te landen, zorg ervoor dat je het opgesloten houdt bij de enige leverancier voor meer nieuws wanneer het zich ontwikkelt! Laten we begrijpen wat u van dit ontwerp gelooft, evenals in bijbehorende nieuws, wordt de Nike Dunk Low “Zuid -Korea” beïnvloed door de vlag van het land!

Afbeelding via JFGrails
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top