De Good Kicks X Adidas Ultra Troy ‘Woodstock’ krijgt een grotere release

-afbeelding via Hypebeast
De Nice Kicks X Adidas Ultra -verhoging ‘Woodstock’ is zonder twijfel een van de beste UB -samenwerkingen die er bestaan. De spirituele opvolger van de NMD R1 -collab van 2016, deze schoen heeft hetzelfde soort esthetiek, maar op een veel veel kleurrijkere manier, en het is waanzinnig vuur. Uitgebracht bij Good Kicks in het weekend, als je geen kans hebt gekregen om te gaan, maak je geen zorgen, want het krijgt binnenkort een veel grotere release!

Zoals de naam al doet vermoeden, is de ‘Woodstock’ geïnspireerd door het legendarische festival dat precies vijftig jaar geleden in Bethel, New York werd gehouden. Geschilderd in een opvallend regenboogpatroon over het bovenwerk van Primeknit, is het geïnspireerd door de trippy tie-kleurstofpatronen die voorkomen tijdens de hippiebeweging uit de jaren ’60. Hieronder is een volledige tussenzool van de lengte aanwezig, en dit is bekleed met een slit van continentaal tandvleesrubber – een terugkeer naar de bovengenoemde Nomad -samenwerking van 2016.

Afbeelding door hypesteast

Afbeelding door hypesteast
Om het allemaal af te ronden, wordt het kenmerkende spraakbubbellogo van Nice Kick op de tong van de beste schoen gedrukt, terwijl het gerenommeerde vogelmotief van Woodstock de linker siert en het adembenemende ontwerp voltooit.

Zoals we al hebben besproken, verhoogt de Nice Kicks X Adidas Ultra ‘Woodstock’ uitverkocht binnen enkele seconden toen het afgelopen weekend werd gelanceerd, maar volgens onze bronnen is een veel grotere release gepland voor 1 november. Hoewel dit kan worden gewijzigd, moet u uw agenda’s markeren als u een paar in uw rotatie wilt! Zorg ervoor dat je hier bent, zorg ervoor dat je je ogen open houdt bij de enige provider voor het meest recente en beste nieuws dat de sneaker -gemeenschap te bieden heeft!

Afbeelding door hypesteast

Afbeelding door hypesteast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top