De zwerfratten x New Balance 991 Samenwerking komen aan in 2 Colourways

Nu dat het lockdown-beleid over de hele wereld is opgelucht, heeft New Balance zich op een missie gezet om zich te herenigen met zijn fan-favourite medewerkers. Gedurende dit jaar hebben we een reeks begeerbare aanbiedingen van het in Boston gevestigde schoenenlabel gezien, met name een paar neemt het NB991-model voor zijn 20e verjaardag.

Naarmate we het einde van 2021 snel de methode maken, belt New Balance het merk Julian Consuegra opnieuw-dit keer, voor twee 991 kleuren om het jaar te sluiten. We hebben een eerste blik op de gewilde zwerfratten X New Balance 991 samenwerking, en hier is alles wat je moet weten!

Voor degenen die de reis van het Power Duo volgen, twijfelen we er niet aan dat dit tweedelige ensemble een must-cop voor u zal zijn, omdat het een soortgelijk kleurenschema heeft als hun eerdere aanbiedingen-de New Balance 990V3 en New Balance 827 specifiek. Het begin ziet een bekend “Joker Purple” accent, terwijl de laatste ervoor kiest voor pops van zwart en “fuschia roze”. Beide schoenen komen aan met de OG -materialen van het silhouet, met reflecterende 3M -accenten en gemengd suede, leer en mesh -stoffen die de meeste componenten vormen. Het ontwerp is compleet met co-branding-details en een klassieke Abzorb-middenzooleenheid.

Gaat u dit jaar de zwerfratten x New Balance 991-collab toevoegen aan uw must-have-lijst dit jaar? Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van alle meest recente nieuwe balansreleases hier bij de enige leverancier! In gerelateerd nieuws wordt de Salehe Bembury X New Balance “Universal Communication” -collectie officieel onthuld.

Afbeelding door K00PZ
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door K00PZ
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top