De Dickies “iconen” -collectie eert de klassiekers

voor 99 jaar dickies produceren een aantal van de beste en meest betrouwbare Amerikaanse werkkleding. Het is overal gezien, van de Met Gala-outfits van Kanye West tot de fabrieken, blauwe werkplekken en skateparken over de hele wereld. Het bereik van het in Texas geboren merk is onmiskenbaar geworden, dus Dickies hebben er nu voor gekozen om enkele van hun kenmerkende stijlen te vieren met de collectie “iconen”.

Als we aan Dickies denken, komen er vijf stijlen in me op, de 874 werkbroek, het Eisenhower -jas, het workshirt, de slabbetje overall en de coverall. Elke stijl is uniek in ontwerp en is in deze nieuwste collectie vereeuwigd door het merk.

Afbeelding via Dickies
De “iconen” -collectie vieren de kleding en de mensen die ze dragen, bedenkt deze kenmerkende stijlen in verse nieuwe kleuren om de originele selectie te begeleiden. De meest herkenbare stijl is als het Eisenhower -jas, een stuk geïnspireerd door de uniformen die door WW2 -piloten worden gedragen. Generaal D eisenhower waardeerde de stijl zozeer dat hij het uiteindelijk had ontwikkeld voor Amerikaanse soldaten, waardoor de naam werd gekregen.

Afbeeldingen via luljes
De collectie is beschikbaar om nu te kopen op de Dickies -website, dus wacht niet! In ander nieuws, hier zijn 12 van de beste garderobe -essentials die beschikbaar zijn bij VAN’s!

Afbeelding via Dickies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top