We worden wild voor de Xlarge x Adidas School 80 “Mesa” evenals “Orbit Violet”

LA-gebaseerde straatwear Pioneer Xlarge is misschien geen naam die bij de meeste bekend is, toch is het moeilijk om precies te weigeren hoe precies hoe precies wordt afgewezen hoe Veel invloed die het merk op de markt als geheel heeft gehad. Hoewel we de afgelopen jaren nog geen fantastisch aanbod van hen hebben gehoord, zal het label een comeback extreem binnenkort maken in het type van een aanstaande samenwerking met Adidas Originals. Introductie van de Xlarge X Adidas Originals School 80s in zowel “Mesa” als “Orbit Violet”, dit zijn twee sneakers die waarschijnlijk in veel aanvraag zullen zijn!

Beide uitgedost in aantrekkelijke kleuren en met afbeeldingen van dierenprint, of je nu een fan bent van de school 80 of niet, deze geen vraag injecteren een nieuw leven in het vintage silhouet. Allereerst is de “Orbit Violet” -kleurige kleur, die een lichtblauw suède bovenwerk toont dat is geaccentueerd met zwarte drie streepbranding en rubberen rubber Xlarge -tabbladen op de tongen, met zwarte details die de look voltooien.

Afbeelding door middel van Xlargexlarge x Adidas School 80s “Orbit Violet”

Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van xlargexlarge x adidas school 80s “mesa”

Int’l verzending

Bekijk meer

De “Mesa” -kleurway kiest in plaats daarvan voor een mosterd-gele getup, met oranje accenten die het ontwerp opsplitsen. Three Stripe -branding is eveneens aanwezig naast Xlarge Branding op de tongen, terwijl de hieltellers het beroemde Trefoil -logo screenen. Beide paren zitten op een rubberen middenzool die alle dagelijkse demping verbergt die men nodig heeft.

Als u op een van deze paren wilt in handen krijgen, is het geweldige nieuws dat ze op 4 februari op 4 februari worden geïntroduceerd door zowel verkopers als adidas, dus zorg ervoor dat u toegewijde productpagina’s inspecteert Voor alle hulp die u moet cop! Houd het in de tussentijd op de hoogte van ideaal hier bij de enige verkoper voor al het huidige sneakernieuws en updates zoals je allereerste officiële blik op het acroniem X Nike Blazer Low!

Afbeelding door middel van Xlargexlarge x Adidas School 80s “Orbit Violet”

Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van xlargexlarge x adidas school 80s “mesa”

Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top